Chambres d’Hotes
Pionsat, France

The rooms


Quatre Saisons has 2 floors with a total of 4 bedrooms.
Gite[NL]
Aan de achterzijde van Chambres d'Hotes Quatres Saisons hebben we twee appartementen (ieder 45 m2) die beschikken over een keuken en een eigen luxe badkamer met toilet en een regendouche. Het appartement heeft een slaapgedeelte, een aparte slaapkamer en is geschikt voor maximaal 4 personen.

Vanuit het appartement heeft u een geweldig uitzicht uitzicht over de Combrailles. Mocht u het tijdens uw verblijf fijn vinden om van ons ontbijt mee te genieten dan is dit natuurlijk geen probleem. U kunt dit van te
voren reserveren.

Ons appartement verhuren wij ook als familie kamer. Dit betekend dat ouders en maximaal 2 kinderen hier kunnen overnachten. Het gebruik van de keuken hoort hier niet bij en is niet toegestaan. De familie kamer is zonder ontbijt maar dat kan natuurlijk bij gereserveerd worden.Family room[NL] Ons appartement verhuren wij ook als familie kamer. Dit betekend dat ouders en maximaal 2 kinderen hier kunnen overnachten. Het gebruik van de keuken hoort hier niet bij en is niet toegestaan. De familie kamer is zonder ontbijt maar dat kan natuurlijk bij gereserveerd worden.Chambres d’ Hotes[NL]
De twee kamers aan de voorkant zijn de Chambres d’Hotes kamers (ieder 32 m2) en beschikken over een luxe eigen badkamer met toilet en een regendouche.

In een Chambres d Hotes zijn 3 slaapplaatsen gerealiseerd.  Er is een luxe 2-persoons boxspring en een 1-persoons bed aanwezig.

Bij een overnachting in onze Chambres d’Hotes hoort natuurlijk een heerlijk vers ontbijt.  


Extra information


Bath and bed linen are included. Bed linen will be changed after 7 nights, bath linen every two days. If you need more towels you can rent these (see the price list).

In the rooms there is a coffee machine and electric kettle.

The rooms are very spacious and rustically furnished with natural tones.

Quatre Saisons © Copyright 2021
Contact
Terms and Conditions
Login
This website is made by Romilan ICT